16085 Akay Gelinlik

Gelinlik

16085 Akay Gelinlik. Akay Gelinlik Given the COVID-19 pandemic call ahead to verify hours and remember to practice social distancing See what your friends are saying about Akay Gelinlik. Öncelikle gelinliğimin üzerime göre daraltılması işlemi vs sorun yaşadım ve danışmanıma en başında gelinlik çok büyük olduğu için üzerime diktirmeyi düşündüğümde gerek yok demişti keşke dinlemeseydim bir türlü daraltamadılar en so.

Emel Kasim Adli Kullanicinin Clothes Panosundaki Pin Gelinlik Dugun Dantel
Emel Kasim Adli Kullanicinin Clothes Panosundaki Pin Gelinlik Dugun Dantel

566k Followers 0 Following 1133 Posts - See Instagram photos and videos from AKAY Gelinlik akaybridal. Tüm AKAY Koleksiyonlarını inceleyinGelinlik KoleksiyonAbiye KoleksiyonAfter-Party KoleksiyonGelinlik modelleri abiye modelleri after-party modelleri inceleyinYeni Sezon koleksiyonlarımızı inceleyin. Akay gelinlik tam 15 yıldır gelinlik ve özel dikim elbiseler konusunda alanında uzman markalar arasında yer alıyor.

AKAY Gelinlik Koleksiyon modellerini inceleyinTüm AKAY Gelinlik modellerini inceleyinTüm yeni sezon güncel gelinlik koleksiyonlarımızı inceleyin.

Türkiyenin en kaliteli gelinliklerini en iyi şekilde üreten firmadır. Markasında gelinlik nişanlık abiye elbise barındıran Akay bunun yanı sıra gelinin en yakın arkadaşları için tasarladığı nedime koleksiyonlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. AKAY- 16085 Gelinlik modeli. İncelikli işçilik malzemelerdeki üstün kalite ve zamanın ruhunu yakalayan tasarım zekası.