1970 Lerin Gelinlik Modelleri

Gelinlik

1970 Lerin Gelinlik Modelleri. Giysiler tamamen 70lerin olsa da orada bitmiyor. Dantel ve boncuk işlemelerin olmadığı bu gelinlik modelleri 1970lerin gelinliklerinden esinlenerek tasarlanmış gibi görünüyor.

Nisanlik Dugun Kina Nisan
Nisanlik Dugun Kina Nisan

Nostaljiden vazgeçmeyen gelinlerin tercihidir vintage gelinlik. 70 ler Kadın Modası1970li yıllar dünyada ve Türkiyede siyasi ve kültürel hareketlerin yaşandığı bir dönem olarak hafızalarda yer. 1950lerin kıyafetleri genel olarak bol bol kumaş pili kabarık astarlar ve gösterişli yakalar içeriyorduGiysi üretiminde en sık tercih edilen kumaşlar genellikle yüksek ve bazen de orta kaliteli yün tafta naylon suni ipek ve deri iken alabildiğine parlak ve gösterişli.

Baskılar ve desenler kadife kıyafetler ve 1970lerden hardal ve yanmış turuncu gibi renkler son derece hızlı bir geri dönüş yapıyor.

1970 lerin kıyafetlerimanto modelleriincecik beller daire kloş eteklerdiz altı kloş evaze etek modellerio yıllarda çok moda olan pantolon tunik modelleriiri ekose kareli manto modellerifeminen kadınsı renklerkadınca modellerispanyol modasını pantolon ve elbise modellerinde görüyorunuzbayanlaro yıllarda çok şık giyiniyorlarmış siyah tan eser yok bakın rengarenk. Nostaljiden vazgeçmeyen gelinlerin tercihidir vintage gelinlik. 70lerin Gelinlik Modelleri ve Modası. Bu yıl asil bir görüntüye sahip rengi kırık beyaza dönen gelinlikler alacak.