1985 Yılı Gelinlik Modelleri

Gelinlik

1985 Yılı Gelinlik Modelleri. İşte farklı kesimde gelinlik modelleri ve önemli özellikleri. Gelinlik modelleri neye göre çeşitlendirildiği sorusunun cevabına sonrasında da hangisinin vücut tipinize uygun olacağı konusunda bilgiye ihtiyacınız var.

Kolu Dantelli Gelinlik Modelleri Winter Wedding Dress Wedding Dresses Wedding Dress Long Sleeve
Kolu Dantelli Gelinlik Modelleri Winter Wedding Dress Wedding Dresses Wedding Dress Long Sleeve

Romantik modern helen bohem ve vintage Alisse nuerA 2019 Gelinlik Koleksiyonu gelin. Şık cesur ve iddialı gelinlerin tercihi olan dekolteli gelinlik modelini tercih ediyorsanız kesinlikle özel dikimler. Beyaz gelinlik tercih eden ama renkli detaylardan da vazgeçemeyen gelin adayları için de ayakkabı gelin el buketi gelin saç aksesuarı veya kuşak askılar ile renk katılan gelinlik tasarımları hazırlanıyor.

Prenses gelinlik büstün ve belin hemen altına kadar oturan geri kalan kısmın eteğin bitimine kadar açıldığı modeldir.

Gelinlik Modelleri Farklı kesim ve tasarıma sahip gelinlik modellerinin yanı sıra düğün konseptine vücut tipine ve mevsime göre de farklı gelinlik modelleri sunuyoruz. Yazımızda her açıdan kısa ve mini gelinlikleri uygun saç ve ayakkabıları sizlere sunuyoruz. Faaliyet tarihimiz 1985 yılı olsa da Ayten Temizer öncülüğünde kurulan modaevimizin geçmişi 1965 yılına kadar uzanıyor. İşte farklı kesimde gelinlik modelleri ve önemli özellikleri.