2000 Gelinlik Modelleri

Gelinlik

2000 Gelinlik Modelleri. Etek kesimine kol detayına yaka tipine ve kumaş kalitesi gibi kriteler sayesinde çeşitlere ayrılır. Moda Perisi Görsel Numarası.

Zaarah Oliver Adli Kullanicinin Ornekler Panosundaki Pin Gelinlik Elbise Dugun The Dress
Zaarah Oliver Adli Kullanicinin Ornekler Panosundaki Pin Gelinlik Elbise Dugun The Dress

D213432 Üç kardeşin kurduğu Moda Perisi uzun yıllardır gelinlik sektöründe var olan kaliteli ve farklı gelinlik tasarımlarına imza atan bir gelinlik firmasıFatih Fevzi Paşa Caddesinde bulunan Moda Perisinin özellikle taşlı saten gelinlik modelleri ile dikkatleri üzerine çektiğini bilmelisin. Geniş İspanyol kolların balık formlu etek ile buluştuğu bu 2020 gelinlik modeli özgün bir görünüme imza atmak isteyen gelin adayları için tasarlandı. Sezona ait trend gelinlik seçimi için rehber.

Gelinlik modelleri neye göre çeşitlendirildiği sorusunun cevabına sonrasında da hangisinin vücut tipinize uygun olacağı konusunda bilgiye ihtiyacınız var.

Farkı hissetmeniz için kalitemizi görmeye davet ediyoruz. Dünyanın dört köşesinden özenle seçilmiş tasarımcılar tarafından şekillenen gelinlik markalarının en güzel 2020 elbise gelinlik modelleri ile zarafetin kalite ile buluştuğu koleksiyonlar Ankara gelinlik dünyasına yeni bir soluk getirdi. Hayal ettiğiniz birlikteliğin sevgi ile bir ortaklığa dönüştüğü en önemli gün düğün gününüzdür. Etek kesimine kol detayına yaka tipine ve kumaş kalitesi gibi kriteler sayesinde çeşitlere ayrılır.