2015 Gelinlik Modelleri Kollu

Gelinlik

2015 Gelinlik Modelleri Kollu. Gelinlik 2015 gelinlik modelleri 2016 gelinlik modelleri islemeli gelinlik prenses gelinlik modelleri ankarada gelinlik abiye mezuniyet nişanlık kollu. Birbirinden güzel gelinlik modellerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

8 Uzun Kollu Gelinlik Modelleri Uzun Gelinlikler Gelinlik The Dress
8 Uzun Kollu Gelinlik Modelleri Uzun Gelinlikler Gelinlik The Dress

Beyaz gelinlik klasik bir seçim olsa da zamanla kırık beyaz krem rengi gibi renk değişimleri şimdilerde çok daha marjinal renklere dönüştü. Düğün gecesi muhteşem gelinliği ile misafirlerin karşısına çıkmak isteyen gelin adayları için hazırlanmış olan dantel kollu gelinlik modelleri 2015 yılı içer. Uzun kollu gelinlikler son dönemde tek omuz modellerle karşımıza çıkıyor ve kollarında dantel işlemeleri bulunuyor.

İşte 2019 uzun kollu gelinlik modelleri karşınızda.

2017 2018 Sezonu Trend Olacak Gelinlik Modelleri. Gelinlik tasarımcıları dantel ve güpür karışımı işlemeler ile hem daha zarif bir görünümü açığa çıkarmış hem de nostaljik bir havanın da baskın olmasını sağlamışlar. Tüm tasarımcıların 2015 gelinlik modelleri görücüye çıktı. Kısa gelinliklerin altına sandalet babet spor ama şık modeller ve topuklu zarif ayakkabılar kullanılıyor.