2016 Fransız Dantelli Gelinlik Modelleri

Gelinlik

2016 Fransız Dantelli Gelinlik Modelleri. Bu içerik 2020 trendleri ile Kasım 2019da güncellenmiştir. 2018 GELİNLİK MODELLERİ 24.

11 Dantelli Gelinlik Modeli Gelinlik Dugun Tul Gelinlikler
11 Dantelli Gelinlik Modeli Gelinlik Dugun Tul Gelinlikler

Fransız dantelli tesettür gelinlik modelleri 2016 tasarımları bayanların en zarif ve asil modelleri oluşturmak için ilk tercihlerinden olmalı. 2016 yılının en güzel gelini olmak isteyen bayanlar için hazırladığım bu yazımda sizlere 2016 yılının en hoş ve en şık gelinlik kreasyonundaki gelinlikleri inceleyeceğiz. Özellikle 2016 modasında fransız dantelini omuz ve sırt bölgesine uygulayan moda evleri 2017 modasında da bunun devam edeceğini söylüyor.

Özellikle aralarında düşleyen 2015 Fransız dantelli gelinlik modelleri çok farklı ve estetik duruyor 2015 Fransız dantelli gelinlik modellerinde ilk göze çarpan kullanılan dantellerin çeşitliliği ve kullanım alanlarının yoğunlugu.

Fransız danteli kullanılarak dikilmiş gelinliklerden birkaç örnek verelim birazda ama son dönemde incelediğim ve epey beğendiğim Galia Lahav markasının dantelli gelinlik modellerine bir göz gezdirin derim. Tül ile kullanılarak dantelli gelinlik modelleri 2016 yılında da nostaljik ve ağır bir görünüm oluşmaktadır. Gelinliklerin omuz kısımları üst kısımları sırt ya da etek kısımlarında sık sık dantel. Fransız gipürlü uzun kollu gelinlikler Fransız dantelli gelinlikler Fransız gipürlü sırtı açık gelinlik ve daha birçok modele yansımış bir Fransız modası vardır.