2016 Gelinlik Modelleri Kabarık

Gelinlik

2016 Gelinlik Modelleri Kabarık. 2016 yılında özellikle dantel ve taşlar ile süslenerek hazırlanacak olan kabarık gelinlikler dikkat çekecek iken yeni trendlerden biri de fiyonklar olacak. Çocuk Gelinlik Modelleri Çocukların düğünlerde giydikleri gelinlikler daha farklı modellerden meydana gelir.

Kabarik Gelinlik Modelleri 2016 2 Gelinlik Stilleri Gelin Uzun Gelinlikler
Kabarik Gelinlik Modelleri 2016 2 Gelinlik Stilleri Gelin Uzun Gelinlikler

2019 Renkli Gelinlik Modelleri yazımızda sizinle 2019un dikkat çekici tasarımları arasında renkli gelinlikler yer alıyor. 2020 en güzel gelinlik modeli araştırması yapıyorsanız üst kısmı tamamen güpürden oluşan ve derin V yakalı alt kısmı kabarık fırfırlı gelinlik modellerini inceleyebilirsiniz. Kabarık Gelinlik modelleri ise her kızımızın aklının başka bir köşesinde hep yer almaktadır.

Buz mavisi başta olmak mavi tonları ile sarı ve mor hatta kırmızı tonları beyaz ve nude gelinliklere alışılmışın dışında.

2016 yılında özellikle dantel ve taşlar ile süslenerek hazırlanacak olan kabarık gelinlikler dikkat çekecek iken yeni trendlerden biri de fiyonklar olacak. Buz mavisi başta olmak mavi tonları ile sarı ve mor hatta kırmızı tonları beyaz ve nude gelinliklere alışılmışın dışında. Bu gelinliklerde etek uçlarında fisto detayları ve kabarık etek modelleri göze çarpmaktadır. 2018 gelinlik modellerinden biri de renkli gelinlik modelleri.