2017 Kir Dugunu Gelinlik Modelleri

Gelinlik

2017 Kir Dugunu Gelinlik Modelleri. Gelinlik modelleri içinde en çok tercih edilenler arasına girmeyi başaran straplez modeller kır düğünleri için çok ideal seçeneklerdir. Kır düğünü konsepti kovid 19 nedeni ile son dönemlerin en çok tercih edilen düğün konseptleri arasında yer almaktadır.

Kir Dugunu Gelinlik Modelleri 2019 Gelinlik Modelleri Gelinlik Kir Dugunu Gelinlikleri Gelinlik Stilleri
Kir Dugunu Gelinlik Modelleri 2019 Gelinlik Modelleri Gelinlik Kir Dugunu Gelinlikleri Gelinlik Stilleri

Çiçekli gelinliklerden tercih etmek istersen şu yazımız sana ilham verebilir. Gelinlik modelleri içinde en çok tercih edilenler arasına girmeyi başaran straplez modeller kır düğünleri için çok ideal seçeneklerdir. Romantik Gelinlik Modelleri Yapabileceğiniz ana temada birkaç model var ama elbette siz bunu şekillendirebilirsinizKır düğünü denildiğinde akla ilk gelenler bohemlikromantikdoğallık ve doğadırBu yüzden benim tavsiyem sımsıkı bir topuzsıkı saçlargergin duran maşalar yapmayın.

Yeşilin içinde huzur dolu bir mekanda sevdikleriniz ile birlikte unutulmaz bir düğün hayal ediyorsanız İstanbul kır.

Omuz detaylarındaki dantel işlemeleriyle hem şıklığı hem de gösterişi yakalayabilirsiniz. Gelinlik aksesuarlarında baharın canlı ve narin. Muhteşem sırt dekoltesi nostalji rüzgarları estireceğiniz vintage kesimi ve derin v yakası ile kusursuz bir bütünlük oluşturan bu zarif tasarımla hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazır mısınız. Straplez ya da ince askılı minik çiçekler ile detaylandırılmış tül bir gelinlik ile adeta.