2018 En şık Gelinlikler

Gelinlik

2018 En şık Gelinlikler. 2018 sezonunda en çok tercih edilen gelinlik modellerinden biri pelerin gelinlikler İşlemeli veya ince tül pelerin modelleriyle tasarlanan gelinlikleri düğününüzü yapacağınız mekâna göre tercih edebilirsiniz. Moda firmalarının en güzel kapalı gelinlik modelleri 2018 kreasyonundan seçmiş olduğumuz parçaları sizler ile buluşturmaya gayret gösterdik.

2018 Gelinlik Modelleri Buyuk Gun Icin Sik Tasarimlar Gelinlik Organze Gelinlik Gelin Koleksiyonu
2018 Gelinlik Modelleri Buyuk Gun Icin Sik Tasarimlar Gelinlik Organze Gelinlik Gelin Koleksiyonu

2018 yılına damga vurması beklenen gelinlik modelleri prenses gelinlikler A kesim tesettürlü gelinlikler üç boyutlu gelinlikler ve yoğun dantel işlemeli gelinliklerdir. Bu yıl biterken 2018in en dikkat çekecek kapalı gelinlik modelleri yayınlanmaya başladı. Burcu Esmersoy gelinlik olarak Züleyha Kuru imzalı düz kesim V yaka volanlı.

Etek kısmı düz inen dantelli bir gelinlik içerisinde oldukça şık görünebilirsiniz.

2018 yılına damga vurması beklenen gelinlik modelleri prenses gelinlikler A kesim tesettürlü gelinlikler üç boyutlu gelinlikler ve yoğun dantel işlemeli gelinliklerdir. 2018de evlenen ünlülerin giydiği gelinlikler arasında en beğenilen modellerden biri Burcu Esmersoyun gelinliği oldu. Moda firmalarının en güzel kapalı gelinlik modelleri 2018 kreasyonundan seçmiş olduğumuz parçaları sizler ile buluşturmaya gayret gösterdik. 24Haz2018 - Bu Pin kadınca tarafından keşfedildi.