2018 Gelinlik Modelleri Tesettur Parlak

Gelinlik

2018 Gelinlik Modelleri Tesettur Parlak. Konu başlıklarımız ise şöyle. Kapalı bayanlar için üretilen tesettür modeller her bayana hitap eder niteliktedir.

Nursel Ates Adli Kullanicinin One Day 3 Panosundaki Pin Gelinlik Geli Nli K Uzun Gelinlikler
Nursel Ates Adli Kullanicinin One Day 3 Panosundaki Pin Gelinlik Geli Nli K Uzun Gelinlikler

En trend gelinlik modelleri arasında yer alan katlı modeller tesettür A kesim gelinlik modellerinde de karşımıza çıkıyor. 2018 tesettür gelinlik modellerinde genel olarak romantik detayların olduğu gibi ihtişamlı tasarımları da göreceğiz. Dantel üzerine yapılan boncuk işlemeler oldukça şık sonuçlar veriyor.

Düz kesim gelinliğin üstüne belden eklenen etekle A kesimli hale getirilmiş olan tasarımı gösterişli modellerle ilgilenen gelin adaylarına öneriyoruz.

Tesettür Gelinlik Başı Modelleri 2017. 2018 tesettür gelinlik modelleri incelendiğinde karşımıza gelin adaylarını epey zorlayacak ve karar vermesini zorlaştıracak birbirinden güzel modeller çıkıyor. Siyah rengi gençlere sunarken rengin ağır havasını ortadan kaldırmak için parlak ya da efektli kumaşlar yeni sezonda tercih ediliyor. 2019 yılının sonuna doğru 2020 yılının tesettür gelinlik modelleri çıkmaya başladı.