2018 Gelinlik Taşlı

Gelinlik

2018 Gelinlik Taşlı. 04Nis2017 - Omuzları taşlı gelinlik modelleri kolları zincirli gelinlik modelleri 2017 gelinlik modelleri. Taşlı gelinliklerin ister tesettürlü ister tesettürsüz olsun pek çok farklı tasarımı mevcut olup gelin adaylarının vücut ölçülerine göre en ideal kesim hangisi ise ona göre bir ölçüm yapılıp tasarımına başlanır.

Kapali Gelinlik Panosundaki Pin
Kapali Gelinlik Panosundaki Pin

Taş işlemeli gelinlikler modeline göre fiyatta farklılıklar gösterebilmektedir. Belindeki swarovski taşlı kemerin. 2018 prenses gelinlik modellerinde taşlı işlemeler modern görünümleriyle dikkat çekiyor.

Alisse nuerA gelinliklerinin büyüsünü mağazasından içeri girdiğiniz anda doyasıya hissedeceksiniz.

Bu senenin gelinlik koleksiyonlarında en büyük yeri prenses ve düz kesim gelinlikler kaplasa da. Ünlü tasarımcılar gelinlik koleksiyonlarını sergiledikçe 2018 gelinlik modelleri hakkında fikir sahibi olmak kolaylaşıyor. Bu senenin gelinlik koleksiyonlarında en büyük yeri prenses ve düz kesim gelinlikler kaplasa da. Kullanılan taşların miktarına yoğunluğuna ve kalitesine göre 2000 tl ile 20000 tl arasında oldukça geniş bir yelpazede taşlı gelinlik sahibi.