2018 Kollu Gelinlik Modelleri

Gelinlik

2018 Kollu Gelinlik Modelleri. Gelinlik modelleri 2018 seçeneklerinen biri de bohem tarz gelinlikler. Yarım kollu gelinlik modelleri içerisinde.

V Yaka Dantel Uzun Kollu Gelinlik Oleg Cassini Long Sleeve Wedding Dress Lace Affordable Wedding Dresses Wedding Dresses
V Yaka Dantel Uzun Kollu Gelinlik Oleg Cassini Long Sleeve Wedding Dress Lace Affordable Wedding Dresses Wedding Dresses

D1020713 Hakim yakalı balon kollu dekoltesiz bu gelinlik sade ve aynı zamanda iddialı tasarımları seven gelin adayları için ideal. İpek kumaştan yapılan vücudu saran Monique Lhuillier imzalı bu tasarım ile sıkı ense topuzu tercih edebilirsin. 2019 Renkli Çiçekli Gelinlik Modelleri bu yılın şaşırtıcı trendlerinden Çiçekli gelinlik modelleri bu yıl 2018e göre daha büyük daha canlı.

Kollu gelinlik modellerinin bir avantajlı yanı da kilo fazlalığı olan bazı bayanların bu modeli seçerek kendilerini daha rahat hissetmeleridir.

İster tüm gelinliğini kaplasın ister etek uçlarında kendini göstersin istersen göğüs ve bel detaylarını oluştursun. 2018 669 Temmuz 63 Sonbahara özel gelinlik modelleri - Buse Terim. Kol detayına göre ise gelinlikler. Dantelli kabarık tüllü saten kumaş gibi birbirinden farklı modeller yer alarak sizlere seçebileceğiniz değişik türlerde gelinlikler sağlayarak kendinize en uygun gelinliği bulmanız ve düğününüzde mükemmel bir.