2018 Tesetürlü Gelinlik Modelleri

Gelinlik

2018 Tesetürlü Gelinlik Modelleri. 2020-2021 A kesim tesettür gelinlik modelleri için dantel işlemelerine ağırlık verilmiştir. Nakışlar yaka kısmında da bol şekilde kullanılıyor.

Özellikle 2018 yılı gelinlik modellerinde sıklıkla kullanılan siyah kuşaklar sayesinde artık uzun yıllar süren bir tabunun yıkıldığını rahatlıkla görmekteyiz. 2019 tesettür gelinlik modelleri içinden hayallerinizdeki gelinliği bulmanız için hazırladığımız bu rehberde sade tesettür gelinlik modellerinden modern ve renkli kapalı gelinlik modellerine zevkinizle uyumlu en güzel tesettür gelinlikleri bulabileceksiniz. Nakışlar yaka kısmında da bol şekilde kullanılıyor.

Sen de modern yorumlu vintage tarzda kabarık tesettür gelinlik modellerini beğeniyorsan bu model tam senlik.

Balık kesim sadece tesettürde değil gelinlik türlerinin genelinde her vücut tipine uymamaktadır. 19Şub2021 - Halide adlı kişinin Pinterestte 2129 kişi tarafından takip edilen Tesettürlü Gelinlik Nişan Elbiseleri panosunu keşfedin. Balık kesim sadece tesettürde değil gelinlik türlerinin genelinde her vücut tipine uymamaktadır. Sizde bu zarif ve kusursuza yakın bu modelleri incelemek istiyorsanız galerimize göz atın.