2019 Gelinlik Modeli

Gelinlik

2019 Gelinlik Modeli. Üstü ve beli oturan aşağıya doğru inildikçe genişleyen etekleriyle zarif ve uzun bir hava yaratan A kesim gelinlikler de yerlere kadar uzanan modellerden. 25 Yıl önce İspanyanın Barselona kentinde başlayan moda serüvenine yıllar içinde verdiği franchise mağazalarla dünyanın dört bir.

Uygun Fiyatli Gelinlik Beyaz Dugun Elbiseleri Gelinlik
Uygun Fiyatli Gelinlik Beyaz Dugun Elbiseleri Gelinlik

A kesim gelinlik modellerinin en önemli avantajlarından biri kabarıklık şeklinin istendiği kadar ayarlanabilmesidir. 2019 gelinlik trendlerine 2018den kalan kullanışlı bir miras olan çıkarılabilir parçalar düğünün ilerleyen saatlerinde kabarık gelinliğiyle hareket etmekte. D1019020 Askılarından başlayan yaprak desenlerinin gelinliğin tamamına hakim olduğu yarım balık kesim bu gelinlik modern tasarımıyla dikkat çekiyor.

Yasemin Günaydın October 12 2019.

Kabarık eteklerin verdiği ihtişamlı havanın yanında sade bir desen kullanılması fakat kollardaki dantellerin öne çıkması gelinlerin prenses havasına hava katıyor. 2019 gelinlik trendlerine 2018den kalan kullanışlı bir miras olan çıkarılabilir parçalar düğünün ilerleyen saatlerinde kabarık gelinliğiyle hareket etmekte. Çok Bridal Shop in Beşiktaş İstanbul. Kabarık eteklerin verdiği ihtişamlı havanın yanında sade bir desen kullanılması fakat kollardaki dantellerin öne çıkması gelinlerin prenses havasına hava katıyor.