2019 Gelinlik Modelleri A Kesim

Gelinlik

2019 Gelinlik Modelleri A Kesim. V yaka gelinlik modelleri A kesim olarak da koleksiyonlarda yerini alıyor. 2020 de ise taşlı modeller daha çok ön planda olacağa benziyor.

Askili A Kesim Gelinlik 923 The Dress Gelinlik Nedime Giysileri
Askili A Kesim Gelinlik 923 The Dress Gelinlik Nedime Giysileri

Bekleme ve dikim aşamalarının stres dolu sürecini minimuma indiren Oleg Cassini daha kolay ve keyif dolu anlar yaratma konusunda iddialı. A kesim vücudun üst bölümünü sararak göğüsleri topladıktan sonra belden aşağıya doğru A harfi şeklinde inen gelinlik kesimdir. Kültürümüzde gerek gelinlik olsun gerek davetlerde giyilecek özel giysiler ya da folklorik kıyafetler.

2019 Gelinlik Modelleri A Kesim A Kesim gelinlik modelleri kısa boylu ve basen genişliği sorunu olan gelin adayları için en doğru gelinlik modellerinden biridir.

2019 Gelinlik Modelleri A Kesim A Kesim gelinlik modelleri kısa boylu ve basen genişliği sorunu olan gelin adayları için en doğru gelinlik modellerinden biridir. Aysira 2019 yılında birbirinden farklı ve göz alıcı tesettür gelinlik modeliyle göz dolduruyor. Kiralama süremiz minimum 4 gün olup daha uzun süreli kiralamalarınız için lütfen iletişime geçiniz. Klasik kesim kolların ağırlıkta olduğu A kesim gelinlikler hafif taş veya boncuk işlemeleri dantel detayları ile kuğular kadar zarif gelinleri bekliyor.