2019 Modern Gelinlik Modelleri

Gelinlik

2019 Modern Gelinlik Modelleri. Videomu beğendiyseniz kanalıma abone olmalı unutmayın. Türkiyenin önde gelen firmalarından olan Vakko bu sene Vakko Wedding çatısı altında 50den fazla tasarımcıyı yine bir araya getirdi.

2018 Anna Campbell Vintage Gelinlik Modelleri Gelinlikmodelleri Annacampbell 2018gelinlikmodelleri Gelinga Vintage Gelinlikler Gelinlik Sifon Gelinlikler
2018 Anna Campbell Vintage Gelinlik Modelleri Gelinlikmodelleri Annacampbell 2018gelinlikmodelleri Gelinga Vintage Gelinlikler Gelinlik Sifon Gelinlikler

D1019020 Askılarından başlayan yaprak desenlerinin gelinliğin tamamına hakim olduğu yarım balık kesim bu gelinlik modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Ünlü tasarımcıların 2019 gelinlik modelleri arasından öne çıkan trendleri senin için derledik. 25 Yıl önce İspanyanın Barselona kentinde başlayan moda serüvenine yıllar içinde verdiği franchise mağazalarla dünyanın dört bir.

Beyaz gelinlik tercih eden ama renkli detaylardan da vazgeçemeyen gelin adayları için de ayakkabı gelin el buketi gelin saç aksesuarı veya kuşak askılar ile renk katılan gelinlik tasarımları hazırlanıyor.

2019 gelinlik trendlerine 2018den kalan kullanışlı bir miras olan çıkarılabilir parçalar düğünün ilerleyen saatlerinde kabarık gelinliğiyle hareket etmekte. Türkiyenin önde gelen firmalarından olan Vakko bu sene Vakko Wedding çatısı altında 50den fazla tasarımcıyı yine bir araya getirdi. Kültürümüzde gerek gelinlik olsun gerek davetlerde giyilecek özel giysiler ya da folklorik kıyafetler. 2019 gelinlik tasarımlarında yalnızca ince bir kemer olarak değil derin V yakalı bir A kesim gelinliğin omuz detayı uzun düz beyaz bir gelinliğin yaka detayı ya da dantelli bir tulumda dev.