2020 Gelinlik Modelleri Izmir

Gelinlik

2020 Gelinlik Modelleri Izmir. İzmir gelinlik markaları farklı gelinlik modellerinin yanı sıra gelinliğin tamamlayıcısı aksesuar koleksiyonlarına da imza atıyor. 2020 gelinlik modelleri.

2020 Gelinlik Modelleri Vakko Gelinlik Modelleri Pronovias Gelinlik Modelleri Uzun Gelinlikler Gelinlik Gelin Stili
2020 Gelinlik Modelleri Vakko Gelinlik Modelleri Pronovias Gelinlik Modelleri Uzun Gelinlikler Gelinlik Gelin Stili

1960 yılından günümüze kadar bayan dış giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız 1998 yılında Yıldızgör Gelinlik firmasını da bünyesine kataran en önemli gününüzde seçkin kreasyonları ile yanınızda olmaya devam etti. 2020 yılına da vuracak en büyük trendler neler. Aysira Türkiye genelinde birçok noktadaki mağazaları uzman çalışma kadrosu ve 8000 m2lik imalat kapasitesi ile gelinlik perakende mağazacılığında Türkiyenin lider markasıdır.

Hayatınızın en özel hatıraları arasında yer alacağı kesin olan muhteşem düğün gününüze çok az bir vakit kaldı.

90 312 418 3202 E-mail. 2020 Gelin saçı modelleri ile ilgili en popüler olan saç modelleri uzun kısa dağınık gelin başı modelleri dalgalı ve birbirinden şık topuz modelleri olmakta. Bunlara ek olarak düğün yapmak istediğiniz yere göre gelinlik trendinizi kendiniz de belirleyebilirsiniz. Aysira Türkiye genelinde birçok noktadaki mağazaları uzman çalışma kadrosu ve 8000 m2lik imalat kapasitesi ile gelinlik perakende mağazacılığında Türkiyenin lider markasıdır.