2020 Gelinlik Trendi

Gelinlik

2020 Gelinlik Trendi. Gelinlik seçerken de renkli tercihler yapabilir yine de gelinliğin zarafetini üzerinde taşımaya devam edebilirsin. 2020 Nikah Konseptleri.

2020 Gelinlik Modelleri Ve Gelinlik Modasinda One Cikanlar
2020 Gelinlik Modelleri Ve Gelinlik Modasinda One Cikanlar

Hatta bembeyaz gelinlik modelleri biraz geri planda kalıyor bile diyebiliriz. Üç boyutlu çiçekler minik püsküller boncuklarla yapılan işlemeler hâkim yaka detayı ve modern çizgileriyle tesettür gelinlikler çok şık. Makyajda bir klasik haline gelen kırmızı rujlar yerini ara ara nude pembe mor gibi farklı alternatiflerine bıraksa da 2020de tahtını devralıyor.

Makyajda bir klasik haline gelen kırmızı rujlar yerini ara ara nude pembe mor gibi farklı alternatiflerine bıraksa da 2020de tahtını devralıyor.

Maskülen tarzda ki gelinler için tulum pantolon ve gelin blazerları 2020de bir çok ünlü tasarımcının koleksiyonlarında yer alıyor. Düğün kadar abartılı ve. Bir de buna dantel işlemeleri ve dekolte eklendiğinde çarpıcı bir gelinlik modeli ortaya çıkıyor. Maskülen tarzda ki gelinler için tulum pantolon ve gelin blazerları 2020de bir çok ünlü tasarımcının koleksiyonlarında yer alıyor.