3 Boyutlu Gelinlik 2017

Gelinlik

3 Boyutlu Gelinlik 2017. Düğününüzde bu gelinliğin verdiği ışıltıyla yürümek istiyorsanız Alisse nuera mağazalarında deneyebilirsiniz. - İZMİR IF Wedding Fashion İzmir 2017- Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarına hazırlanıyor.

Uc Boyutlu Gelinlik Gelinlik Beyaz Dugun Elbiseleri Dugun Fotograflari
Uc Boyutlu Gelinlik Gelinlik Beyaz Dugun Elbiseleri Dugun Fotograflari

Şu sıralar çok sık gördüğümüz 3 boyutlu gelinlikler gelinlik trendleri arasında yerini aldı bile. Düğününüzde bu gelinliğin verdiği ışıltıyla yürümek istiyorsanız Alisse nuera mağazalarında deneyebilirsiniz. Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

2016 yılının Şubat ayında gerçekleşen hem Türkiye de hem de Avrupa da yılın en büyük evlilik hazırlıkları fuarı gerçekleştirilmiştir.

July 8 2017 3boyutlukagit. Bahar havasının güzelliğine kapılıp gelinliğimde çiçek açsın düşüncesindeyseniz bu galerimiz tam sizin için. Aplikelerin üç boyutlu olarak işlenmesiyle motiflerin çok daha canlı ve gerçeğe yakın bir görüntü oluşturduğu gelinlik modellerine deniyor. Bu modellerde genellikle yapraklar çiçekler tüyler gibi ince detaylar yer alsa da bu detaylar gelinliğin üzerinde gerçeklik payını arttırmaktadır.