A Form Gelinlik Modelleri 2018

Gelinlik

A Form Gelinlik Modelleri 2018. MP81 TRANSPARAN HELEN MODEL. İster tüm gelinliğini kaplasın ister etek uçlarında kendini göstersin istersen göğüs ve bel detaylarını oluştursun.

2019 Pronovias Prenses Gelinlik Modelleri Omzu Acik Dusuk Kol Genis V Yaka Dantel Detayli Kiyafet Kombinleri Geli Nli K Gelinlik Beyaz Dugun Elbiseleri
2019 Pronovias Prenses Gelinlik Modelleri Omzu Acik Dusuk Kol Genis V Yaka Dantel Detayli Kiyafet Kombinleri Geli Nli K Gelinlik Beyaz Dugun Elbiseleri

Beyaz gelinlik klasik bir seçim olsa da zamanla kırık beyaz krem rengi gibi renk değişimleri şimdilerde çok daha marjinal renklere dönüştü. Gelinliklerin sahip olduğu tasarıma göre fiyat farklılıklarının neden kaynaklandığına da değinmeden geçmeyelim. Bohem Gelinlik Modelleri Pronovias Bohem Gelinlik Modeli Hydra ile çok çekici olacaksınız İlkbaharda güzel bir bahçede doğmuş gibi büyüleyici balık etekli bele oturan bu gelinlik bu muhteşem tasarıma form vermek için en güzel çiçeklerden ilham almıştır.

Bohem Gelinlik Modelleri Pronovias Bohem Gelinlik Modeli Hydra ile çok çekici olacaksınız İlkbaharda güzel bir bahçede doğmuş gibi büyüleyici balık etekli bele oturan bu gelinlik bu muhteşem tasarıma form vermek için en güzel çiçeklerden ilham almıştır.

Her model yılında olduğu gibi sadelik ve zerafeti ön planda tutmak için gayret sarfettik. D1019020 Askılarından başlayan yaprak desenlerinin gelinliğin tamamına hakim olduğu yarım balık kesim bu gelinlik modern tasarımıyla dikkat çekiyor. 2019 Gelinlik Modelleri Hayatınızın en önemli günü için gelinlik mi arıyorsunuz. Beyaz gelinlik klasik bir seçim olsa da zamanla kırık beyaz krem rengi gibi renk değişimleri şimdilerde çok daha marjinal renklere dönüştü.