Abiye Gelinlik 2018

Gelinlik

Abiye Gelinlik 2018. 2018de bu üç boyutlu tasarımları tesettürlü gelinliklerde daha çok göreceğiz. 2018 Model Abiye Modelleri İstanbul Gelinlik ve Moda Evi Özel Dikim ve Tasarım Modellerimizle Hizmetinizdeyiz.

2a Demetrios Gelinlik Modelleri Yeni Sezon 79 Jpg Demetrios Gelinlik Modelleri Gelinlik Buyuk Gelinlik Dugun Hediyelikleri
2a Demetrios Gelinlik Modelleri Yeni Sezon 79 Jpg Demetrios Gelinlik Modelleri Gelinlik Buyuk Gelinlik Dugun Hediyelikleri

423 likes 44 talking about this. Bacak yırtmacı bulunan tek omuz koyu yeşil a kesim abiye modelleri tam da size göre. CNR Fashionist ünlü abiye- gelinlik-damatlık firmalarının düzenleyeceği birbirinden değerli defilelerle görsel bir şova dönecek.

CNR Holdingin düzenleyeceği CNR Fashionist Fuarı Trend Alanı birbirinden farklı seminer ve etkinlik programları ile dikkat çekecek.

CNR Fashionist ünlü abiye- gelinlik-damatlık firmalarının düzenleyeceği birbirinden değerli defilelerle görsel bir şova dönecek. Straplez ve kırmızı şifon abiye oluşuyla farkını ortaya koyan bu kısa abiye sade süslemesiyle de. CNR Fashionist ünlü abiye- gelinlik-damatlık firmalarının düzenleyeceği birbirinden değerli defilelerle görsel bir şova dönecek. Her zaman şık olan genç kızlar şahane abiye modellerinin arasında farkını ortaya koyan bu abiye modeli ni çok beğenecek.