Ankara Gelinlik Fuarı 2018

Gelinlik

Ankara Gelinlik Fuarı 2018. Ankarada 3Kez düzenlenen Ankara Düğün ve Evlilik Fuarı düğüne dair bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak için sizleri bekliyor. Moda CNR Fashionist ile İstanbula geri döndü.

Dugun Ve Evlilik Fuari Ankara 2018 Isacotur Blog Evlilik Dugun Blog
Dugun Ve Evlilik Fuari Ankara 2018 Isacotur Blog Evlilik Dugun Blog

Ankarada 3Kez düzenlenen Ankara Düğün ve Evlilik Fuarı düğüne dair bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak için sizleri bekliyor. Akay Gelinlik İzmir haritası telefonu ve uydu görüntüsü. Düğün mekanına toplanan onlarca kişiyi kontrol altında tutmanın mümkün olmadığı fikrinden yola çıkan ağabeyinin kendisine bu fikri verdiğini söyleyen Hejers gelinlikle uyumlu ağız maskesinin 2020 koleksiyonuna uygun şekilde hazırlamanın üç.

IF Wedding Fashion İzmir-14üncü Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarının ilk gününde kapanış defilesini yapan İzmirli modacı Murat Acar sunduğu sahne gösterisiyle izleyenlere muhteşem bir akşam yaşattı.

Başkent Organizasyon web sitesinde amacımız firmamızı ürünlerimizi hizmetlerimizi dijital pazarda tanıtıp etkin ticaret yollarından birinde daha başarılı olmaktır. Ankara gelinlik kiralama imkanı sunan firmalar açısından da oldukça zengin. CNR Fashionist Fuarını yabancı alım heyetlerinin ilgi odağı haline getirecek olan CNR Holding sektöre de yeni bir soluk getirecek. Yeni sezon gelinlik modellerinin sergileneceği fuarda 4 günde toplam 20.