Askılı Gelinlik 2018

Gelinlik

Askılı Gelinlik 2018. Askı modelleri kalın askılı gelinlik modelleri içinde onlarca farklı çeşide sahip olabilmektedir. Hayalinizdeki gelinlik belki de budur.

Askili A Kesim Saten M Yaka Tafta Gelinlik Oleg Cassini Wedding Dresses Taffeta Ball Gown Wedding Dress Petite Wedding Dress
Askili A Kesim Saten M Yaka Tafta Gelinlik Oleg Cassini Wedding Dresses Taffeta Ball Gown Wedding Dress Petite Wedding Dress

En güzel gelinlikler ve tüm yılların gözde gelinlik modelleri burada. 2017 kalın askılı gelinlik modelleri özelikle sonbahar ve kış aylarında düğün yapmak isteyen gelinlerin ilk olarak tercih ettikleri gelinlik modellerinden birisidir. Askı modelleri kalın askılı gelinlik modelleri içinde onlarca farklı çeşide sahip olabilmektedir.

Dantel Süslemeli Askılı Prenses Gelinlik.

2017 kalın askılı gelinlik modelleri özelikle sonbahar ve kış aylarında düğün yapmak isteyen gelinlerin ilk olarak tercih ettikleri gelinlik modellerinden birisidir. İpek satenden hazırlanan balık gelinlik spagetti askısı ve kedi yaka kesimiyle oldukça zarif bir görünüm sunuyor. Beyaz gelinlik klasik bir seçim olsa da zamanla kırık beyaz krem rengi gibi renk değişimleri şimdilerde çok daha marjinal renklere dönüştü. A Kesim Gelinlik Modelleri 2018 Gelinlik Modelleri Etiketler.