Aysira Gelinlik Kataloğu 2016

Gelinlik

Aysira Gelinlik Kataloğu 2016. Bu sene de son yıllarda moda olan kırık beyaz akımı yine gelinlik sektörünün ilk tercih edilen renklerinden olma özelliğini koruyor. 2016-2017 yeni sezon gelinlik modellerinin ortak özelliği her sezonda olduğu gibi bu sene da zarafetAysira gelinlik markası da yeni sezon koleksiyonunda zerafeti ön planda tutmuş.

2017 Aysira Gelinlik Modelleri Ve Fiyatlari 2017aysiragelinlikmodasi 2017aysiragelinlikmodelleri Gelinlik Geli Nli K Gelinlik 2015
2017 Aysira Gelinlik Modelleri Ve Fiyatlari 2017aysiragelinlikmodasi 2017aysiragelinlikmodelleri Gelinlik Geli Nli K Gelinlik 2015

Aysira Gelinlik Aysira - Pierre Cardin Wedding 50 mağazası ile gelinlik perakende mağazacılığında Türkiyenin lider firmasıdır. Aysira denince daha çok gelinlik modelleri aklımıza geliyor. Balık Prenses ya da A Kesim tesettür model gelinliklerden vücut şeklinize en uygun gelinliği seçerek o.

234k Followers 2 Following 780 Posts - See Instagram photos and videos from AYSİRA GELİNLİK aysirawedding.

Aysira Gelinlik Türkiyenin en çok tercih edilen gelinlik ve abiye markaları arasında yer almaktadırAysira gelinlik modelleri özellikle son dönemlerde pek çok gelin adayı tarafından tercih edilmekte ve kullanılmaktadırTasarım kalite ve erişilebilir fiyat açısından pek çok farklı kesime hitap eden Aysira Gelinlik sadece Türkiyede değil. Genellikle armut vücut tipine sahip gelinlere önerilen Prenses Model Tesettür gelinlikler basen bölgenizdeki fazlalıkları gizleyerek sizi daha zarif gösterecektir. Sizin için seçtiğimiz Aysira 2019 Tesettür Gelinlik Modelleri yazımızda Aysira 2019 yılında birbirinden farklı ve göz alıcı tesettür gelinlik modeliyle göz dolduruyor. Size dikiş teknikleri arasındaki farkı göstererek anlatalım.