Aysira Kolu Püsküllü Gelinlik 2017

Gelinlik

Aysira Kolu Püsküllü Gelinlik 2017. Aysira Gelinlik haritası telefonu ve uydu görüntüsü. Aysira marka Kadın Gelinlik Beyaz renk S beden Arkasi bagcikli ve korseli oldugundan xs dan medium a kadar olur.

Omuzlari Tasli Gelinlik Modelleri Kollari Zincirli Gelinlik Modelleri 2017 Gelinlik Modelleri Dresses Wedding Dresses Lace Wedding
Omuzlari Tasli Gelinlik Modelleri Kollari Zincirli Gelinlik Modelleri 2017 Gelinlik Modelleri Dresses Wedding Dresses Lace Wedding

2017 yılına damgasını vuracak en güzel gelinlik modelleri ve fiyatları Aysirada. Kış aylarının ortalarına geldiğimiz şu dönemde yaz için düğün hazırlıkları gelinlik planları yapılmaya başlandı bile bu günlerde bu şekilde bir paylaşımın genç kızlarımıza yardımcı olabileceğini düşündüm ülkemizin değerli gelinlik markaları ndan olan Aysira gelinlik. Kabarık balık düz kısa uzun dantelli incili gibi çok çeşitli gelinlik modellerini Aysira Gelinlik ile bulabilirsiniz.

Teslimat esnasında üründe yanık veya çıkmayan lekelerin olması durumunda ürüne satış işlemi uygulanacağı bilgisi tarafınıza verilmiştir.

Sadece boncuk islemeleri beklemekten sararmis o yuzden fiyati bu kadar uygun tuttum. AKILLI SIRALAMA FİYAT ARTAN FİYAT AZALAN AKILLI SIRALAMA. Kaliteli hizmet ilkesini önceliği görerek evrensel değerlere özen gösteren çevre bilincine duyarlı üretim yapan ve müşteri memnuniyeti odaklı. Aysira Türkiye genelinde birçok noktadaki mağazaları uzman çalışma kadrosu ve 8000 m2lik imalat kapasitesi ile gelinlik perakende mağazacılığında Türkiyenin lider markasıdır.