Balik Gelinlik 2018

Gelinlik

Balik Gelinlik 2018. Klasikle moderni buluşturan eşsiz tasarım düğün günü eşsiz bir görünümü arzulayan gelin adayları için tasarlandı. Balık gelinlik çeşitlerinin çeşitli sırt detayları olabilir.

Uzun Kollu Balik Gelinlik Modelleri Gelinlik Dantel Geli Nli K The Dress
Uzun Kollu Balik Gelinlik Modelleri Gelinlik Dantel Geli Nli K The Dress

Balık gelinlik fiyatları sezon ve stoktaki ürün sayısına bağlı olmakla birlikte 950 TLden başlayan fiyatlarla satışa sunulabiliyor. Ünlü markanın 2018 balık etek gelinlik koleksiyonunda yer alan modellerden biri de krep olduğunu tahmin ettiğim dokulu bir kumaştan dikilmiş olan Roca. Klasikle moderni buluşturan eşsiz tasarım düğün günü eşsiz bir görünümü arzulayan gelin adayları için tasarlandı.

2018 yılında da iddialı olmayı tercih eden gelin adayları mükemmel gelinlik modelleri arasından bu gelinlik modelini çok sevecek.

Balık gelinlik modelleri için sitemizdeki model bul kısmını kullanabilir beğendiğiniz balık. Muhteşem saran korsajı ile kıvrımlı hatları ortaya çıkaran bu iddialı tasarımı Alisse nuerA siz gelin adaylarından kum saati vücut tipine sahip hanımların vücut proporsiyonunu baz alarak tasarladı. 2018 Yılı En Güzel 10 Balık Gelinlik. 1 Transparan Çiçek Desenli Balık Gelinlik.