Balık Model Gelinlikler 2016

Gelinlik

Balık Model Gelinlikler 2016. Doğru vücut tipi ile muhteşem görünen bu modeller tam ve yarım balık model olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Size en uygun etek kesimine sahip gelinlikler ise tartışmasız A kesim gelinlik modelleridir.

Deniz Kizi Gelinlikler Gelinlik Kizlar Deniz Kizlari
Deniz Kizi Gelinlikler Gelinlik Kizlar Deniz Kizlari

İddialı görünüme sahip olmak için tercih edebileceğin balık tesettür gelinlik modelleri az kabarık modelleriyle nikah elbisesi olarak da tercih ediliyor. En riskli gelinlik modellerinden biri olan bu modeller vücudunu iyi tanıyan kadınların tercih etmesi gereken bir model. 2018 Model Gelinlik Modelleri İstanbul Gelinlik ve Moda Evi Özel Dikim ve Tasarım Modellerimizle Hizmetinizdeyiz.

Bu etek kesimine sahip gelinlikler ile geniş basenlerinizi kamufle edebilir ince bel bölgenizi de öne çıkarabilirsiniz.

Eskiden tül veya bembeyaz olarak tercih edilen gelinliklerin yerine kırık beyaz tonlarında gelinlikler moda evlerinde. Bunun yanı sıra düşük omuzlu ve sırt dekolteli gelinlikler de harika bir seçim olabilir. Gelin adayları için adeta balıktan çok bir kuş gibi süzülmesinin anahtarı ve tesettüre olan uyumu muhteşem kapalı gelinlikler arasında. Dantel işlemeli bu modeli özellikle romantik tasarımları beğenen gelin adaylarına öneriyoruz.