Balık Model Tesettur Gelinlik 2018

Gelinlik

Balık Model Tesettur Gelinlik 2018. Gelinlik modeli tercihine henüz karar verememiş evlenme aşamasında olanlar için harika bir gelinlik modeli daha huzurlarınızda. Dar kesim olan bu modellerde aynı zamanda farklı kumaşlar da kullanılmaktadır.

Tesettüre olan uyumu ile kapalı gelinlik modellei arasında yeri ve kitlesi ayrı olan bir modeldir. Modeller günümüz trendlerinin nabzını tutan en çok tercih edilen tesettür abiye modelleri arasındadır. Bunun sebebi balık kesimin her vücut tipine uymaması ya da gelinlik dikim evlerinin tesettürlü gelinlik formlarını hala kafalarında oturtamamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Boyunuz kısa ise belden kesimli tam size göre olacaktır.

A kesim gelinlik modelleri içerisinden çiçek desenli. Balık Prenses ya da A Kesim tesettür model gelinliklerden vücut şeklinize en uygun gelinliği seçerek o özel gecede büyüleyici görünebilirsiniz. Bunun sebebi balık kesimin her vücut tipine uymaması ya da gelinlik dikim evlerinin tesettürlü gelinlik formlarını hala kafalarında oturtamamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Gelinlik modeli tercihine henüz karar verememiş evlenme aşamasında olanlar için harika bir gelinlik modeli daha huzurlarınızda.