Dantel Balık Gelinlik Modelleri 2017

Gelinlik

Dantel Balık Gelinlik Modelleri 2017. Özel bir hava katan dantel ve işleme detaylarıyla derin. Omuz detaylarındaki dantel işlemeleriyle hem şıklığı hem de gösterişi yakalayabilirsiniz.

2018 Kordon Dantel Gelinlik Modelleri Geli Nli K Uygun Fiyatli Gelinlik Uzun Gelinlikler
2018 Kordon Dantel Gelinlik Modelleri Geli Nli K Uygun Fiyatli Gelinlik Uzun Gelinlikler

Üst kısmı dar dizden kabarık balık gelinlik modellerinin bu mekanların ihtişamına ayak uydurması onları vazgeçilmez yapıyor. Elegan bir görünüm sunan balık formlu gelinlik modeli kum saati vücut tipine sahip hanımlara çok yakışacak. Dantelli balık gelinlik dantel.

Geçen sezonun 3 boyutlu çiçek işlemeleri hala gözdeyken göğüs dekolteli dantelli gelinlikler neredeyse bütün koleksiyonlarda dikkat çekiyor.

1- Zarif ve şık olmayı tercih edenler için bizim de en beğendiğimiz gelinlik trendlerinden biri olan bu modellere ne dersiniz. Etek kesimine kol detayına yaka tipine ve kumaş kalitesi gibi kriteler sayesinde çeşitlere ayrılır. Gelinlik kişinin belki de en özendiği hayatı boyunca en dikkatle hazırladığı kıyafet olmaktadır. Fakat eğer kısa kuyruklu ve sade balık gelinlik modelleri arasından seçimini yapacaksan bu tasarımların daha çok.