Dantel Transparan Gelinlik Modelleri 2018

Gelinlik

Dantel Transparan Gelinlik Modelleri 2018. 2018 yılında da iddialı olmayı tercih eden gelin adayları mükemmel gelinlik modelleri arasından bu gelinlik modelini çok sevecek. Gelinlik modasına yön veren isimlerden Zuhair Murad bu sezon oldukça gösterişli ve cesur.

Straplez A Kesim Balon Kollu Gelinlik Oleg Cassini Gelinlik The Dress Dantel Geli Nli K
Straplez A Kesim Balon Kollu Gelinlik Oleg Cassini Gelinlik The Dress Dantel Geli Nli K

2018in En Trend Dantelli Abiye ve Nişanlık Modelleri ve Fiyatları kolları dantelli tesettür büyük beden Dantel Abiye Elbiseye Dair Her Şey Burada. Transparan Gelinlik Modelleri Transparan Gelinlikler Balık transparan gelinlik modeli Kat kat etek ve kat kat kol detaylarının birleşmesiyle oldukça elegan ve modern duran bu transparan gelinlik dikiminde yine birçok hareketli detaylar ve modern işli dantel. Transparan omuzlu gelinlik denilince öne çıkarak dantel süslemeli gelinlik oluşu onu mükemmel.

MP83 DEKOLTELİ PİLELİ MODEL.

Yaka kısmı bittikten sonra yaka ile göğüs kısmı arasındaki boşlukta da aynı transparan görünüm baz alınmıştır. Fakat gelinlik modelleri gün geçtikçe o kadar artıyor ki hayalimizdeki gelinlik modeli tamamen değişebiliyor. Kusursuz bir işçilik göz alıcı zerafet. Farklı bir tarz arayan gelin adayları için ise tulum şeklinde tasarlanan gelinlik modelleri.