Fransız Dantelli Gelinlik Modelleri 2011

Gelinlik

Fransız Dantelli Gelinlik Modelleri 2011. TümGenç hanımların rüyası gelinliklerde yeni yılda da düşlerinizi büyüleyecek gösterişli Gelinliklerle karşımıza çıkıyor. Galia Lahav 2016 Gelinlik Modelleri.

Fransiz Dantelli Gelinlik Modelleri 2015 Feridegelinlik Moda Evi Ankara Gelinlik Modelleri Abiye Nisanlik Mezuniyet
Fransiz Dantelli Gelinlik Modelleri 2015 Feridegelinlik Moda Evi Ankara Gelinlik Modelleri Abiye Nisanlik Mezuniyet

Dantelin zarafetini gösteriş ile buluşturmak isterseniz bu tarz gelinlik modelleri tam size göre. Fransız danteli kullanılarak dikilmiş gelinliklerden birkaç örnek verelim birazda ama son dönemde incelediğim ve epey beğendiğim Galia Lahav markasının dantelli gelinlik modellerine bir göz gezdirin derim. Mag 2011 Ekim Sayısı.

Galia Lahav 2016 Gelinlik Modelleri.

Dünyanın dört köşesinden özenle seçilmiş tasarımcılar tarafından şekillenen ithal gelinlik markalarının en güzel fransız dantelli prenses gelinlik modelleriyle zarafetin kalite ile buluştuğu koleksiyonlar Ankara gelinlik dünyasına yeni bir soluk getirdi. Galia Lahav 2016 Gelinlik Modelleri. Fransız dantelli uzun kollu gelinlik modelleri prenses kesimli seçenekleriyle tarihi mekan ya da otel gibi gösterişli alanlarda yapılacak düğünler için ideal oluyor. İllüzyon kollu dantel gövdeli bu prenses kesim gelinlik de hem romantik hem de göz alıcı tasarımıyla iddialı gelin adaylarına önerdiğimiz bir model.