Gelinlik Damatlık Fuarı Izmir 2018

Gelinlik

Gelinlik Damatlık Fuarı Izmir 2018. İZMİRde 12nci kez açılan IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarında 2018 yılına damgasını vuracak gelinlik modelleri sergilendi. IF Wedding-İzmir Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarının destek kapsamına alınmasıyla birlikte fuarın çıtasının yükseleceğinin altını çizen Kızılgüneşler Avrupanın en büyük fuarı haline gelen IF Wedding dünyada marka fuar haline gelecek.

Deniz Baysal Kolpa Nin Solisti Baris Yurtcu Ile Evlendi Unluler Gelinlik Cift
Deniz Baysal Kolpa Nin Solisti Baris Yurtcu Ile Evlendi Unluler Gelinlik Cift

IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı İzmirBüyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Ege Giyim Sanayicileri Derneği EGSDpartnerl. İzmir Gelinlik Fuarının ilk gün kapanışını İzmirli modacı Murat Acar yaptı. Dereceye girecek tasarımlar ise fuarın ilk.

Bembeyaz gelinliklerin göz kamaştırdığı fuarda Victorias Secret meleği Maryna Linchuk de defilede podyuma çıkacak.

IF Wedding Fashion İzmir Fuarı 21 - 24 Ocak 2020 tarihlerinde fuarizmirde sektörü buluşturuyor. Timur TARLIĞİZMİR DHA- EGE Giyim Sanayicileri Derneği EGSD Başkanı Atınç Abay Gelinlik Damatlık ve Abiye Fuarı If Weddingin başarılı geçtiğini fuar devam ederken önümüzdeki yıl için yapılan stant sözleşmeleriyle yüzde 95. Gelinlik abiye ve damatlık sektörü. 24092017 154910 2018 İzmir Gelinlik Abiye Fuarı.