Gelinlik Kreasyonu 2018

Gelinlik

Gelinlik Kreasyonu 2018. Ünlüler Pınar Bent 2018 defilesine katılacak. 2018 Tesettür Gelinlik Trendleri Bir önceki sezon balık kesim tesettür gelinlik modelleri oldukça yoğun ilgi görmüştü.

2a Demetrios Gelinlik Modelleri Yeni Sezon 79 Jpg Demetrios Gelinlik Modelleri Gelinlik Buyuk Gelinlik Dugun Hediyelikleri
2a Demetrios Gelinlik Modelleri Yeni Sezon 79 Jpg Demetrios Gelinlik Modelleri Gelinlik Buyuk Gelinlik Dugun Hediyelikleri

Moda defilesinden önce basın muhabirlerinin sorularını yanıtlayan manken ve oyuncu olan Çağla Şikel ise mankenliğin bir yaşı olmadığını söyledi. Moda ruhu olan her kadın kendi tarzına yaşına veya vücut tipine uygun abiye ile fark yaratmak ister. 2018 gelinlik modelleri dar uzun gelinlikler dantelli gelinlik.

Tüm bu mankenler 2018 kreasyonu olan gelinlikleri gösterdiler.

Acık ve Tesettur gelinlik modelleri ile her tarza her zevke hitap eden Dogu Anadolu bolgesinde gelinlik modasına yon veren tek firma olarak yuzlerce modelimiz ile bu yıl da iddialıyız. Burada el işi kumaşlardan üretilen gelinlik modellerinden prenses balık a kesim pelerinli romantik güpür taş işlemeli ve s. 17 senedir sektörün içerisinden olan abiye ile kendini ispat eden gelinlik kreasyonu ile büyük beğeni toplayan Matrons tüm müşterilerini ürünlerini görmeye ve denemeye davet ediyor. Moda Evinde Gelinlik Giydi.