Helen Gelinlik Modelleri 2017

Gelinlik

Helen Gelinlik Modelleri 2017. 0532 293 69 39 wwwvesil. Şifon kumaş ve dantelin zarif uyumunun yakalandığı portatif pelerinli şık gelinliğe bayılacaksınız.

Aysira Türkiye genelinde birçok noktadaki mağazaları uzman çalışma kadrosu ve 8000 m2lik imalat kapasitesi ile gelinlik perakende mağazacılığında Türkiyenin lider markasıdır. 2019 Renkli Gelinlik Modelleri yazımızda sizinle 2019un dikkat çekici tasarımları arasında renkli gelinlikler yer alıyor. Özellikle ünlü tasarımcıların gelinlik modelleri arasında sıkça karşımıza çıkan renkli işlemeli Helen gelinlikler kır düğünlerine çok yakışıyor.

Buz mavisi başta olmak mavi tonları ile sarı ve mor hatta kırmızı tonları beyaz ve nude gelinliklere alışılmışın dışında.

Helen gelinlik modelleri etek kesimine yaka detayına kumaş tipine ve işlemelerine göre oldukça fazla seçenek sunar. Şifon kumaş ve dantelin zarif uyumunun yakalandığı portatif pelerinli şık gelinliğe bayılacaksınız. 2019 Renkli Gelinlik Modelleri. Sadeliğe dikkat çeken fiyonk detaylar 2020 yılında helen model tesettür gelinliklerin vazgeçilmezi oluyor.