Izmir Gelinlik Abiye Fuarı 2020

Gelinlik

Izmir Gelinlik Abiye Fuarı 2020. Türk gelinlik sektörünün dünyaya açılan kapısı IF Wedding Fashion İzmir -14üncü Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ile deri sektörünün en önemli buluşmalarının. Kez sektör profesyonellerini buluşturacak.

If Wedding Fashion Izmir 2020 Basliyor Egleniyormuyuz Com
If Wedding Fashion Izmir 2020 Basliyor Egleniyormuyuz Com

İZFAŞ İzmir Fuarcılık Hizmet. 2022 modasının başrol oyuncularından olmak isterseniz IFWF 2021 defilelerindeki yerinizi ayırtın. 2020 İzmir Aydın Denizli Muğla Manisa fuarları.

Fuar Türkiyenin farklı.

İzmir Gelinlik Fuarının ilk gün kapanışını İzmirli modacı Murat Acar yaptı. IF Wedding Fashion İzmir 2020 14Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı 21-24 Ocak 2020 tarihleri arasında Türkiyenin en yeni ve en modern fuar merkezi FUARİZMİRde İZFAŞ ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği işbirliği ile kapıları açmaya hazırlanıyor. İzmir Gelinlik Fuarının ilk gün kapanışını İzmirli modacı Murat Acar yaptı. IF Wedding Fashion İzmir-14üncü Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarının ilk gününde kapanış defilesini yapan İzmirli modacı Murat Acar sunduğu sahne gösterisiyle izleyenlere muhteşem bir akşam yaşattı.