Kilolu Gelinlik Modelleri 2018

Gelinlik

Kilolu Gelinlik Modelleri 2018. Uzun boylu hanımlarda balık modelleri ideal sayılabilir ancak göğüs ve kalça oranı burada devreye girer. Peki gelinlikler kaç bedene kadar var dersen kilolular için gelinlik modellerinin 42 bedenden.

Kilolu Gelinlik Modelleri Gelinlik Modelleri
Kilolu Gelinlik Modelleri Gelinlik Modelleri

Doğru model ve kumaşla kilolu gelin adayı da çok hoş bir görüntü sağlayabilir. 2019 Renkli Çiçekli Gelinlik Modelleri bu yılın şaşırtıcı trendlerinden Çiçekli gelinlik modelleri bu yıl 2018e göre daha büyük daha canlı. Önemli olan kişinin vücut tipini doğru analiz etmesidir.

2018 gelinlik modellerinde özellikle dantel ve incilere sıkça rastlamak mümkün.

Kendi içerisinde birçok farklı modele ayrılan ve 2021in yaz ayında kısa gelinlik modelleri listesinde en beğenilen Sırt Dekolteli gelinlik modelleri özel gününüzde hem çok şık hem de çok rahat olmanızı sağlayacak. Şık cesur ve iddialı gelinlerin tercihi olan dekolteli gelinlik modelini tercih ediyorsanız kesinlikle özel dikimler. Bu yüzden özellikle gelinlik ve elbiselerde en sık kullanılan drape çeşiti asimetrik drapeli modellerdir. Ayrıca bu model yıllardır kadınların elbise etek ve pek çok kıyafet seçiminde vazgeçemediği modada hep bir şekilde canlı kalmış bir modeldir.