Kışlık Gelinlik Modelleri 2016

Gelinlik

Kışlık Gelinlik Modelleri 2016. Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Beyaz gelinlik klasik bir seçim olsa da zamanla kırık beyaz krem rengi gibi renk değişimleri şimdilerde çok daha marjinal renklere dönüştü.

Cok Sik Tesettur Gelinlik Modeli Gelinlik Boncuklu Gelinlik Gelin Koleksiyonu
Cok Sik Tesettur Gelinlik Modeli Gelinlik Boncuklu Gelinlik Gelin Koleksiyonu

Modelleri ister yazlık askısız veya dantel askılı olsun ister kışlık uzun dantel kollu kayık yakalı veya tesettür komple işlemeli ve dantel beyaz veya pastel renklerle tasarlanmış olsun dilediğiniz tarzları gönlünüze göre kullanabilir siz de kabarık prenses gelinlik modelleri ile. 13 Romantik Gelin Başı Modeli. Küçük gelinliklerde yer alan ayrıntılar belde kalın bir kurdela detayı ile kalmaz.

Size en yakın mağazamızı bulmak ve randevu almak için mağazalarımız sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Beğendiğiniz straplez gelinlik modelini dantel ya da tül kol ekleterek kış aylarında da kullanabilirsiniz. Düğün hazırladıklarına başladığınız ilk günden beri stres içerisindesiniz. Gelinlik Vitrini sitesinin sizin için derlemiş olduğu modelleri izlediğiniz için teşekkür ederiz. Ve bu önemli günde kusursuz görünmek için en iyi hazırlığı yapmanız gerekir.