Modern Gelinlik Modelleri 2016

Gelinlik

Modern Gelinlik Modelleri 2016. İki Farklı Görünüm İçin Çıkarılabilir Etekli Kısa Gelinlik Modelleri. Birçok kadın düğün hazırlıklarına başladığında saçları kısa ya da orta boysa uzatmak için çeşitli yöntemler deniyor.

17 Uzun Kollu Gelinlik Modelleri Gelinlik Gelin Koleksiyonu Gelinler
17 Uzun Kollu Gelinlik Modelleri Gelinlik Gelin Koleksiyonu Gelinler

Öncelikle kabarık gelinlik modelleri ve fiyatlarına bakalım. 1- Zarif ve şık olmayı tercih edenler için bizim de en beğendiğimiz gelinlik trendlerinden biri olan bu modellere ne dersiniz. Klasik modern ve romantik tasarımlara sahip olan gelinlikler arasında seçim yapma her zaman zordur.

Bununla beraber modern bir görünüşe sahip dar kesim ve kısa duvaklı gelinlikler de gelin adayları tarafından tercih ediliyor.

Günümüzde erkekler de kadınlar kadar iyi giyiniyor ve giyinmeyi önemsiyor. Düğün saçı modeli olarak saçı uzatmak amacıyla çıtçıt gibi farklı yöntemler deneyerek. Modern bir tarzınız varsa beyaz mini gelinlikleri vintage tarzda tasarımlar ilginizi çekiyorsa da krem gelinlik elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Birbirinden modern ve zarif Alisse nuerA gelinlik modelleriyle sizlerde düğün gününüzde kendinizi iyi hissedin.