Pelerinli Gelinlik Modelleri 2017

Gelinlik

Pelerinli Gelinlik Modelleri 2017. Aysira Türkiye genelinde birçok noktadaki mağazaları uzman çalışma kadrosu ve 8000 m2lik imalat kapasitesi ile gelinlik perakende mağazacılığında Türkiyenin lider markasıdır. Tesettürlü gelinlik modelleri 2017 sezonunda pelerinli gelinlikler kendine ayrı bir yer buldu.

2016 Kapali Gelinlik Modelleri Wedding Dresses Celebrity Wedding Dresses Wedding Dress History
2016 Kapali Gelinlik Modelleri Wedding Dresses Celebrity Wedding Dresses Wedding Dress History

1- Zarif ve şık olmayı tercih edenler için bizim de en beğendiğimiz gelinlik trendlerinden biri olan bu modellere ne dersiniz. Tesettürlü gelinlik modelleri 2017 sezonunda pelerinli gelinlikler kendine ayrı bir yer buldu. Bu sene tesettür abiyelerde birçok tesettür giyim markası pelerinleri kullanmayı tercih etti.

Modern kesimleri ve ihtişamları ile dikkatleri üzerine toplayan tesettür kavramına da bir hayli yakışan bu gelinlikler göz kamaştırıyor.

Beyaz gelinlik klasik bir seçim olsa da zamanla kırık beyaz krem rengi gibi renk değişimleri şimdilerde çok daha marjinal renklere dönüştü. Her boy ve tarzda seçenekleri bulunan pelerinlerle tamamlanan gelinlikler özellikle duvak takmak istemeyen gelin adayları tarafından da tercih ediliyor. 2019 Pelerinli Gelinlik Modelleri. Hem 2018 yılı gelinlik modelleri arasında hemde 2019 gelinlik trendleri arasında şimdiden başı çekmeye başladılar.