Raşit Bağzıbağlı Gelinlik 2019

Gelinlik

Raşit Bağzıbağlı Gelinlik 2019. Türk-Azeri Modacı Rufat İsmayil 2019 İlkbahar-Yaz Kolleksiyonunu muhteşem bir defileyle tanıtmıştı. Ünlü modacı saks kırmızı lila gibi pozitif renklerle rengârenk bir sonbahar-kış iddiası ile siyah ve beyaz rengin vazgeçilmezliğiyle.

Rasit Bagzibagli Gelinlik Modelleri Dresses Wedding Dresses Fashion
Rasit Bagzibagli Gelinlik Modelleri Dresses Wedding Dresses Fashion

En son koleksiyonumuzdaki kıyafet ve aksesuarlarımıza göz atın kampanyaları keşfedin. Defilede 25 model Raşit Bağzıbağlının 25 parçadan oluşan 2019 İlkbahar-Yaz Sezonu koleksiyonunu Yasin Soy koreografisinde podyuma taşıdı. Türk-Azeri Modacı Rufat İsmayil 2019 İlkbahar-Yaz Kolleksiyonunu muhteşem bir defileyle tanıtmıştı.

Raşit Bağzıbağlı Gelinlik Defilesi Moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı 25 parçadan oluşan 2019 İlkbahar - Yaz Sezonu Gelinlik Koleksiyonunu İstanbulda bu yıl ikincisi düzenlenen Wedding By The Bosphorus Düğün Festivalinde beğeniye sundu.

Fransız Dantel Kaplamalı Sırt Detaylı Maksi Gelinlik. Ünlü modacı saks kırmızı lila gibi pozitif renklerle rengârenk bir sonbahar-kış iddiası ile siyah ve beyaz rengin vazgeçilmezliğiyle. Raşit Bağzıbağlı Couture 2019 İlkbaharYaz için hazırladığı gelinlik koleksiyonunu sundu. Raşit Bağzıbağlı Couture 2019 İlkbaharYaz Gelinlik.