Renkli Gelinlik Modelleri 2016

Gelinlik

Renkli Gelinlik Modelleri 2016. Son dönemin trend rengi olarak da kabul edilen pudra pembesi özellikle kabarık gelinlik modellerine çok yakışıyor. Beyaz gelinlik klasik bir seçim olsa da zamanla kırık beyaz krem rengi gibi renk değişimleri şimdilerde çok daha marjinal renklere dönüştü.

Fark Yaratmak Isteyen Gelinlere Ozel 30 Muhtesem Renkli Gelinlik Modeli Colored Wedding Dresses Colored Wedding Gowns Colored Wedding Dress
Fark Yaratmak Isteyen Gelinlere Ozel 30 Muhtesem Renkli Gelinlik Modeli Colored Wedding Dresses Colored Wedding Gowns Colored Wedding Dress

En çok beğenilen tesettür gelinlik modellerinden hazırladığımız slayt videomuzu izleyerek önümüzdeki sezonun gelinlik modası hakkında fikir sahibi olabilirsi. Düğün saçı modeli olarak saçı uzatmak amacıyla çıtçıt gibi farklı yöntemler deneyerek. Son dönemin trend rengi olarak da kabul edilen pudra pembesi özellikle kabarık gelinlik modellerine çok yakışıyor.

Gelinlik Modelleri ve Fiyatları.

Buz mavisi başta olmak mavi tonları ile sarı ve mor hatta kırmızı tonları beyaz ve nude gelinliklere alışılmışın dışında birer alternatif oluşturuyor. Damla Akar tarafından Şubat 18 2016 tarihinde yayınlandı. Beyaza daha yakın olması ve açık bir ton olmasıyla birçok gelin adayının tercih ettiği bu renk yine masumiyeti ve temizliği çağrıştırıyor. 2015 renkli gelinlik modelleri özellikle ünlü isimlerinde düğünlerinde tercihi ile ön plana çıkar iken kış aylarında kabarık gelinlikler yaz aylarında ise pe.