Tasarım Gelinlik 2019

Gelinlik

Tasarım Gelinlik 2019. Spagetti askıların derin v yaka ile buluştuğu özel tasarım gelinlik modelini denemek için Randevu Al bölümünden randevunuzu oluşturabilirsiniz. Etka Lina Kayseri Gelinlik Türban Tasarım Melikgazi Kayseri Turkey.

Tesettur Gelinlik Modelleri 2019 Tesettur Gelinlik Kombinleri The Dress Gelinlik Beyaz Dugun Elbiseleri
Tesettur Gelinlik Modelleri 2019 Tesettur Gelinlik Kombinleri The Dress Gelinlik Beyaz Dugun Elbiseleri

İddialı straplez yakanın modern detaylarla buluştuğu şık tasarımı çok seveceksiniz. Vakko 2019 Zuhair Murad İmzalı Transparan Tasarım Gelinlik Modeli sizin için yazımızda Gelinlik modasına yön veren isimlerden Zuhair Murad bu sezon oldukça gösterişli ve cesur. Vakko Elie Saab İmzalı Tül Tasarım Gelinlik Modeli göğüs kısmındaki işlemeleriyle dikkat çekiyor.

Vakko 2019 Zuhair Murad İmzalı Transparan Tasarım Gelinlik Modeli sizin için yazımızda Gelinlik modasına yön veren isimlerden Zuhair Murad bu sezon oldukça gösterişli ve cesur.

2019 GELİNLİK MODELLERİ TASARIM KOLEKSİYONU 02. Dantel ağırlıklı tasarımların yer aldığı koleksiyonda transparan üzerine dantel görüntüsü sıra dışı bir görünüm sağlıyor. Puantiyeli tül üzerine Fransız dantelinin kullanıldığı özel işlemeli tasarım ile zerafetinizi yansıtın. Kabarık eteklerin verdiği ihtişamlı havanın yanında sade bir desen kullanılması fakat kollardaki dantellerin öne çıkması gelinlerin prenses havasına hava katıyor.