üç Boyutlu Gelinlik Modelleri 2019

Gelinlik

üç Boyutlu Gelinlik Modelleri 2019. Nasıl bir gelinlik alacağına henüz karar vermediysen en yeni trendlerden ilham almaya ne dersin. 2019un birden parlayan modası üç boyutlu çiçekli gelinlik modelleri ilginizi çekiyorsa eğer etek kısmındaki güllerin yumuşak bir tülden yapılmış olması gelinlikteki harekete boyut katıyor ve sonuç karşınızda.

Wedding Dresses Panosundaki Pin
Wedding Dresses Panosundaki Pin

Islemeli prenses gelinlik modeli. Eğer klasik dantel detaylardan hoşlanmıyorsanız yukarıdaki gibi veya üç boyutlu gelinlik modellerine de bakmanızı tavsiye ederim. 2019 kabarık gelinlik modelleri içinde de çokça yer alan bu modellerin en müthiş özelliği gelinliğin üst kısmında dar ve vücuda oturan tasarımlar yeğlenmesi.

Kabarık prenses gelinlik modelleri arasında gelinlerin en çok tercih ettiği tasarım genelde kolları dantelli olanlar.

İlginç ve modern gelinliklerde biraz daha ileri gidecek olursak karşımıza üç boyutlu gelinlik veya teknolojik tasarımlar çıkıyor. Açıklama 2020 GELİNLİK MODELLERİ 11 Üç Boyutlu Balık Gelinlik Modeli. 2021 GELİNLİK MODELLERİ 06. Geçtiğimiz yıldan bu yan gelin adayları tarafından en çok tercih edilen gelinlik modelleri arasında 3 boyutlu çiçekli gelinlikler var.