Vakko Gelinlik Modelleri 2016

Gelinlik

Vakko Gelinlik Modelleri 2016. Türkiyenin önde gelen firmalarından olan Vakko bu sene Vakko Wedding çatısı altında 50den fazla tasarımcıyı yine bir araya getirdi. Ayrıca markanın en yeni gelinlikleri arasında çıkarılabilir etekli modeller üç boyutlu gelinlikler gibi.

Vakko Pronovias Plania 2016 Model Gelinlik Gelinlik Stilleri Geli Nli K Gelinlik
Vakko Pronovias Plania 2016 Model Gelinlik Gelinlik Stilleri Geli Nli K Gelinlik

Türkiyenin önde gelen firmalarından olan Vakko bu sene Vakko Wedding çatısı altında 50den fazla tasarımcıyı yine bir araya getirdi. 2016 Gelinlik Modelleri. Gelinlik modelleri hayalini kurduğunuz eşsiz tasarımlarıyla Vakkoda.

Aralarında Elie Saab Zuhair Murad ve Berta gibi tasarımcı ve markaların bulunduğu Vakko Gelinlik bu seneye damgasını vuracağa benziyor.

Vakko Gelinlik Modelleri 2016. Her kadın evliliğinin muhteşem olmasını ister. Türkiyenin önde gelen firmalarından olan Vakko bu sene Vakko Wedding çatısı altında 50den fazla tasarımcıyı yine bir araya getirdi. Vakko Wedding Gelinlik Modelleri Tarih13092015 Okunma 4614 Benzersiz seçenekleri ile tüm gelin adaylarının hayallerini süsleyen Vakko Weddingin dünyaca ünlü tasarımcı ve markaların en özel gelinliklerinden oluşan 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonu yine göz kamaştırıyor.