Vakko Gelinlik Modelleri 2018

Gelinlik

Vakko Gelinlik Modelleri 2018. Dantel ağırlıklı tasarımların yer aldığı koleksiyonda transparan üzerine dantel görüntüsü sıra dışı bir görünüm sağlıyor. Saten gelinlik modelleri 2018 yazında da en çok tercih edilenler arasında olacak çünkü saten kumaşlar ipeksi dokusu ile yaz aylarında gelinleri rahat ettiren bir yapıya sahip.

Vakko Gelinlik Modelleri 2017 Bridal Wedding Dresses Dream Dress
Vakko Gelinlik Modelleri 2017 Bridal Wedding Dresses Dream Dress

Aralarında Elie Saab Zuhair Murad ve Berta gibi tasarımcı ve markaların bulunduğu Vakko Gelinlik bu seneye damgasını vuracağa benziyor. Ayrıca markanın en yeni gelinlikleri arasında çıkarılabilir etekli modeller üç boyutlu gelinlikler gibi. Türkiyenin önde gelen firmalarından olan Vakko bu sene Vakko Wedding çatısı altında 50den fazla tasarımcıyı yine bir araya getirdi.

0850 800 57 57.

What Are the Advantages of a Super Premium Com Domain. CONTACT Vakko Wedding Custom Service Line 0850 800 65 65. Aralarında Elie Saab Zuhair Murad ve Berta gibi tasarımcı ve markaların bulunduğu Vakko Gelinlik bu seneye damgasını vuracağa benziyor. You are invited to our Vakko Wedding Houses to discover our collection that makes a fascinating tale come true and embark on a dreamy journey for you.