1960 Gelinlik Modelleri

Gelinlik

1960 Gelinlik Modelleri. 1950li yıllarda moda sahnesinde 2. Her sezon yeni tasarımlar vitrinlerde boy gösterse de gelinliklerde uzun kuyruklar zarif detaylar kabarık etekler Fransız danteller her dönemin en çok tercih edilen modelleri arasında yer alır.

Pin By Madamee On Dugun Nisan Kina Dis Cekim Muslim Wedding Dresses Wedding Dress Boutiques Dresses
Pin By Madamee On Dugun Nisan Kina Dis Cekim Muslim Wedding Dresses Wedding Dress Boutiques Dresses

Balık straplez kabarık A kesim ve birçok çeşit gelinliklerin mevcut olduğu gelinlik koleksiyonları ile Alisse nuerA sizlere eşsiz bir görünüm sunuyor. Kendinden işlemeli kumaşlar ve romantik danteller 60lar gelinliklerinin vazgeçilmezleri arasında. 1960lı Yıllar Gelinlik Modelleri.

1960lı Yıllar Gelinlik Modelleri.

2019 yılı gelin adayları için mucizevi bir yıl olacak gibi görünüyor. 1960larda giyilen balo elbieleri Hollywood filmlerinden politikalarından ve hatta Uzay Çağından etkilendi. Vintage gelinlik modelleri son zamanların en çok beğenilen ve tercih edilen gelinlikleri arasında yer alıyorVintage gelinlik modelleri için söylenebilecek en doğru yorum eski dönemlerin esintilerini ve dokunuşlarını üzerinde taşımasıdır. Videomu beğendiyseniz kanalıma abone olmalı unutmayın.