Damatlar Için Gelinlik Modelleri 2015

Gelinlik

Damatlar Için Gelinlik Modelleri 2015. 2015 Gelinlik modellerinin gelinlere rahatlık şıklık ve özgürlük getiren tasarımları damatlık modellerine de yansıdı Bohem Gelinlik Modelleri Vintage Gelinlik Modelleri Helenistik Gelinlik Modelleri derken damat adayları da klasik smokinler yerine daha özgün konseptlere göz kırmaya başladı. Geçtiğimiz senelerde Avrupadan bir akı başlamıştı ve yeşil ile mor renkli gelinlikler oldukça rağbet görmüştü.

2015 damat adayları en az gelinleri kadar iddialı olacaklar diyebilirim. 2015 İlkbahar Yaz Gelinlik Modelleri İlkbahar gelinlik modelleri 2015 yazın gelişini müjdeleyen bahar gelinlikleri. Ve özellikle yurtdışından sizin de dikkatinizi çekebilecek harika damatlık modellerini bulup burada bir araya getirdik.

2013 gelinlik modelleri bu sefer sadece beyazdan oluşuyor desek yeridir.

Öyle ki onların da tıpkı gelinler gibi evlilik teklifi sonrasında giyecekleri damatlık için katalog karıştırmaya başladıklarını söyleyebiliriz. Ana sayfa 2018 ÖrgÜ lİf modellerİ Şik ve bİr o kadar kolay gelin damat 2018 orgu lif modeli. Üzerinde hiçbir desen bulunmayan bu modellerde bütün modernlik ve gösteriş gelinliğin tasarımı ile ortaya. Bu sene tüm düğünler kar beyaz gelinliklerle dolacakken damatlar için.